Водечки канал за огласување на водечките брендови

Некои од најголемите веќе се огласуваа кај нас. Еве зошто треба и вие.

Каналот Pickbox TV е избор на гледачите кои ги обожаваат сериите и продукциите кои добиле пофалби, но и на бројни брендови и компании кои сакаат да бидат поврзани со квалитет. Достапни сме во седум земји од Југоисточна Европа, а мерењето на „Нилсен“ е достапно во Хрватска и Словенија. Фокусирани сме на женската публика, не прикажуваме вести и регионални содржини, а сите серии и филмови имаат титли.

Позиционирајте се со врвните серии и годишните специјални емисии

Во посебните годишни сезони, каналот Pickbox TV се истакнува како еден од најгледаните pay TV канали. Благодарение на богатата понуда од топли, романтични божиќни филмови во текот на празничниот период, досегаме во значителен број домаќинства. На нашата публика ѝ се приближуваме и во периодот на Денот на вљубените кога на каналот претежно се прикажуваат љубовни класици и понови романтични филмови, а преку нашите филмски и телевизиски специјални емисии им се придружуваме и на разни иницијативи како што се тие за Денот на жената и месецот за борба против рак на дојка.

Како сѐ можете да се огласувате?

Break-bumper

BREAK BUMPER

Можност за спонзорирање содржини и рекламирање пред и по емитувањето.

Pop-up

POP-UP

Истакнување на брендот во текот на траењето на содржината.

Cubes

ДНЕВНИ НАЈАВИ НА СОДРЖИНИТЕ

Позиционирање на брендот со најавата на сериите и филмовите

Го гледате својот бренд на каналот Pickbox TV?

Доколку имате какви било прашања за огласувањето или би сакале да огласувате на каналот Pickbox TV, слободно јавете ни се.

Контактирајте со нас