Go-to kanal za oglašavanje vodećih brendova

Neki od najvećih već su se oglašavali kod nas. Evo zašto bi trebalo i vi.

Pickbox TV kanal je izbor gledalaca koji obožavaju hvaljene serije i produkciju, ali i brojnih brendova i firmi koje žele da se vežu za kvalitet. Dostupni smo u sedam zemalja Jugoistočne Evrope, a Nielsen merenje dostupno je u Hrvatskoj i Sloveniji. Fokusirani smo na žensku publiku, ne prikazujemo vesti i regionalne sadržaje, a sve serije i filmovi imaju titlove.

Pitate se zašto da se oglašavate na našem kanalu? Prema istraživanjima Nielsena 68% žena gleda Pickbox TV kanal, čak 65% naših gledalaca odgovorno je za kupovinu u domaćinstvu, a isporuka GRP-a ili ponavljanja je garantovana.

Pozicionirajte se uz vrhunske serije i godišnje specijale

U posebnim godišnjim sezonama, Pickbox TV kanal ističe se kao jedan od najgledanijih pay TV kanala. Zahvaljujući bogatoj ponudi toplih, romantičnih božićnih filmova tokom prazničnog perioda dopiremo do značajnog broja domaćinstava. Našoj publici se približavamo i u periodu Dana zaljubljenih, kad se na kanalu pretežno prikazuju ljubavni klasici i noviji romantični filmovi, a svojim filmskim i TV specijalima se pridružujemo i raznim inicijativama poput Dana žena i Meseca borbe protiv raka dojke.

Kako se sve možete oglašavati?

Break-bumper

BREAK BUMPER

Mogućnost sponzorisanja sadržaja i reklamiranja pre i nakon emitovanja.

Pop-up

POP-UP

Isticanje brenda tokom trajanja sadržaja.

Cubes

DNEVNA NAJAVA SADRŽAJA

Pozicioniranje brenda uz najave serija i filmova.

Vidite svoj brend na Pickbox TV-u?

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi s oglašavanjem ili biste želeli da se oglašavate na Pickbox TV kanalu, slobodno nam se javite.

KONTAKTIRAJ NAS