Napeti krimići i dirljive priče
na jednome mjestu

Pickbox TV kanal nastao je 2018. godine i jedan je od najpopularnijih televizijskih kanala. Tijekom godina postao je ultimativna televizijska destinacija za sve koji u moru sadržaja traže kvalitetnu produkciju i ravnotežu žanrova. U sadržajima uživaju gledatelji iz čak sedam zemalja: Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Bugarske. Za predane obožavatelje kriminalističkih serija, kao i za one koji samo žele gledati simpatične i lagane ljubiće – Pickbox TV jedan je kanal za svačije raspoloženje i želje.

Kakve vas serije očekuju?

Baš svakog mjeseca donosimo premijere novih serija koje su izmamile najbolje recenzije televizijskih kritičara, ali i publike. Očekuju vas hvaljeni naslovi britanske produkcije, kao što su “Dolina sreće”, “Seks, droga i PR”, “Noćni pozivi” te vrhunske skandinavske noir serije.

POIROT

Serije za sva vremena

PONOS I PREDRASUDE

Britanske uspješnice

FROSTOV PRISTUP

Kultni likovi

DVIJE SESTRE

Obiteljske drame

Sigurno ste barem jedanput u životu pogledali epizodu legendarnog "Poirota" – na Pickbox TV kanalu nerijetko vas očekuju kultni hitovi koji su obilježili brojne naraštaje. Serije kao što su "Poirot" i "Inspektor Frost" samo su primjeri klasika koje često prikazujemo gledateljima – jer dobre stvari valja ponoviti.

Vikend u znaku filmskih maratona

Jer vikendi su za izležavanje na kauču i maksimalnu uživanciju, a na Pickbox TV kanalu uvijek su u znaku filmova. Tijekom dana uživajte u laganim krimićima i romantičnim komedijama, a u večernjim terminima pratite filmske klasike, akcijske hitove te trilere i drame o kojima se svojevremeno brujilo na sve strane.

Priče za posebne trenutke u godini

Znamo da treba živjeti u trenutku, zar ne?

Baš zato Pickbox TV uvijek prati sezonu u kojoj jesmo i stvara poseban ugođaj. U povodu Valentinova donosimo bogat repertoar ljubavnih filmova, u ožujku fokus stavljamo na snažne ženske likove u povodu Dana žena, dok u prosincu kreće božićno ludilo. Upravo je to vrijeme kad najveći broj gledatelja okreće program na Pickbox TV kako bi uživali u toplim pričama idealnima za sezonu darivanja i obiteljskih okupljanja.

I baš zato, tijekom cijele godine i bez obzira na raspoloženje u kojem se nalazite, Pickbox TV uvijek prati vaše želje.