Женски мозок

The Female Brain

Биохемиското истражување на женскиот мозок што го спроведува научничката за неврологија Џулија е прикажано низ односите на три двојки: Зои и Грег, чии кариери почнуваат да влијаат врз нивниот брак, потоа Лиза и Стивен, кои сакаат да го зачинат својот брак, како и Лекси, која постојано се обидува да го промени своето момче Адам. Во меѓувреме, мозочните синапси на Џулија почнуваат засилено да работат кога во нејзиното истражување се вклучува еден згоден субјект...

Режисери: Whitney Cummings

Актери: Whitney Cummings , Toby Kebbell , Beanie Feldstein

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...