Бизнис за Божиќ

Merry and Bright

Кејт е директорка на компанија за производство на божиќни слатки. Кога го запознава Гејб, помислува дека тој е момчето со кое нејзината мајка сака да ја поврзе, но Гејб всушност дошол да го провери работењето на компанијата на Кејт и да види како да ја направи попрофитаблина. Додека нивната соработка напредува, откриваат како да го зголемат профитот, но и дека ги зближува многу повеќе од самата работа.

Режисери: Gary Yates

Актери: Andrew W. Walker , Jodie Sweetin , Nancy Sorel

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Christmas Movies

Вчитување...