Венчавка за Божиќ

Marry me at Christmas

Малото калифорниско гратче се подготвува за божиќниот метеж како и секоја година. Меди и Изабел се сопственички на дуќан за невести кој едвај опстанува, па кога невестата Џинџер бара од Меди да ја испланира нејзината свадба, Меди мора да прифати за да ја одржи работата. Но кога во градот доаѓа братот на Џинџер Џони, голема филмска ѕвезда, тој и Меди не можат да се согласат околу тоа каква треба да биде свадбата. Иако Меди се уште закрепнува од раскинувањето на врската, наскоро сфаќа дека таа и Џони се совршени еден за друг, но недоразбирањето околку колешката на Џони, како и сликата во таблодиите, доведуваат до раскин. Кога сфаќа дека сето тоа е едно големо недоразбирање, Џони одлучува да ја искористи последната можност за да ја убеди Меди да му даде уште една шанса.

Режисери: Terry Ingram

Актери: Rachel Skarsten ,  Trevor Donovan , Emily Tennant

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Christmas Movies

Вчитување...