Како да бидеш латински љубовник

How to Be a Latin Lover

Максимо сака да биде богат без да работи, па заведува постари богати жени, а на крајот се оженува со двојно постара. По 25 години, тој е изморен од будењето покрај својата 80-годишна сопруга, која одлучува да го замени за помлад. Исфрлен од вилата, тој завршува во станчето на сестра му, па со помош на внукот се обидува да дофати нова богата мета.

Режисери: Ken Marino

Актери: Eugenio Derbez , Salma Hayek , Kristen Bell

Година: 2017

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...