Божиќно патешествие

Holiday Road Trip

Пет и Маја работат во иста фирма, но тука престануваат сите сличности. Тој е незрел, се храни нездраво, вози пребрзо, додека таа е сериозна, амбициозна, живее здраво и го смета за дете кое одбива да порасне. Кога момчето на Маја раскинува со неа, таа доброволно се пријавува да тргне на пат низ земјата со Пет и Скутс маскотата на фирмата. На почетокот, времето го поминуваат во расправии, но како што почнуваат да се запознаваат, така почнуваат и позитивно да влијаат еден на друг. Кога крајот на патувањето ќе ги доведе до куќата на мајката на Маја, каде што го поминуваат Божиќ, сфаќаат дека по пат се вљубиле еден во друг.

Режисери: Fred Ray

Актери: Ashley Scott , Patrick Muldoon

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Christmas Movies

Вчитување...