Дон Џон

Don Jon

Џон Мартело е успешен заводник кој секоја вечер успева да освои згодна девојка. Но, ни најдобрите едновечерни врски не го усреќуваат како порнографијата. Тој бара поисполнет сексуален живот, а на тој пат ќе сретне две сосема различни жени од кои ќе научи многу за животот.

Година: 2013

Препорака за возраст: R

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...