Божиќ на шкотските планини

Christmas in the Highlands

Блер е стручњак за парфеми и нејзиниот шеф ѝ се заканува со отказ ако не добие лиценца за еден редок шкотски парфем. Блер оди во Шкотска, но згодниот сопственик на парфимеријата, Алистер, не сака ни да слушне за продавање на парфемот. Блер одлучува преку измама да дојде до формулата и успева да го наговори Алситер да ѝ дозволи да го следи. Се наближува Божик, а Блер не успева да дојде до парфемот, а сфаќа и дека Алистер ја привлекува.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Christmas Movies

Вчитување...