На Мидлтон

At Middleton

Едит Мартин и нејзината ќерка Одри пристигаат на турнеја низ Универзитетот „Мидлтон“, каде што во обиколката се и Џорџ Хартман и неговиот немотивиран син Конрад. Во еден момент Едит и Џорџ ќе се изгубат и ќе заталкаат, а и ќе се зближат додека ја бараат својата група.

Режисери: Adam Rodgers

Актери: Andy Garcia , Vera Farmiga , Taissa Farmiga

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...