Машка дадилка за Божиќ

A Storybook Christmas

Селест е планерка на настани која има работа преку глава, а се грижи и за својата деветгодишна внука Финли. Кога сфаќа дека веќе не може да се грижи за Финли и да си ја врши работата, таа најмува дадилка, но се изненадува кога излегува дека дадилката е маж по име Тејлор. Со тек на време, Селест и Тејлор се зближуваат со мала помош од Финли, но кога Селест дава отказ поради една грешка на Тејлор, таа го брка од себе, но Тејлор е одлучен да ѝ помогне да ја спаси својата работа.

Режисери: Curtis Crawford

Актери: Ali Liebert , Jake Epstein , Habree Larratt

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Christmas Movies

Вчитување...